Home » Nieuws
Nieuws

Wedstrijden

Voor dit seizoen staan er 5 wedstrijden voor de senioren en 1 KNKB schooljongenspartij op het programma. Het pearkekeatsen gaat van de woensdag naar de vrijdag en wordt op vrijdag 9 juni gespeeld. Deze keer wordt er minimaal 3 klassen gekaatst, mits er voldoende opgave is. Op zaterdag 29 juli gaan we onze eerste feestelijke zachtebal partij met een thema organiseren. Dit is een partij voor iedereen, met afsluitend een lopend buffet, passend bij het thema. Voor zaterdag 9 september staat er een vrije formatie partij op de lijst. In alle vormen is het mogelijk om mee te doen; dames- en herenklasse, heren en dames doorelkaar, en een 50+ klasse. Natuurlijk bij voldoende opgave. Vanaf maandagavond 8 mei van 19.30-20.30 uur training voor senioren. Een gediplomeerde trainer zal de enthousiaste leden proberen nog wat bij te brengen. Net stinne mar hinne!


Gezocht: clubscheidsrechter of clubtrainer

We zijn op zoek naar vrijwilligers die clubscheidsrechter of clubtrainer willen worden. Mocht je interesse hebben om ons te helpen óf de rol van scheidsrechter en/of trainer uit te willen voeren, neem dan contact met ons op.


Nieuw begin

Een nieuwe start voor kaatsvereniging Nut en Nocht! Enige tijd leek het erop dat de kaatsvereniging zou stoppen. Het goede nieuws is dat we door zullen gaan.
Voor het kaatsseizoen 2023 zullen Wieke, Simone, Baukje en Afke de bestuurstaken op zich nemen; een volledig ´vrouwenbestuur´. Een mijlpaal in de clubgeschiedenis.
Desalniettemin is versterking van dit mooie bestuur wenselijk en aanmelden kan nog!
Op naar een mooi kaatsseizoen.


Voor het laatste nieuws over Nut en Nocht zie tevens de Facebook pagina (klik hier).