Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  22 Juli 2011 - KV Nut en Nocht zegt "NOpe tegen drank en dope

Op 1 juni jl. ondertekende voorzitter Henk Kemper namens KV Nut en Nocht het convenant “Zeg NOpe tegen drank & dope”. Op donderdag 21 juli, voorafgaand aan slotpartij voor de jeugd, werd de ondertekening van dit convenant door wethouder Siepie Hylkema bekrachtigd door het plaatsen van een bordje aan de buitengevel van de accomodatie. Daarnaast ontvingen alle jeugdleden een t-shirt uit handen van wethouder Hylkema.
Het convenant “Zeg NOpe tegen drank en dope” is onderdeel van het gemeentelijk alcohol- en drugspreventiebeleid “Dat doen onze kinderen toch niet”. Dit project heeft als doel om het riskante alcohol- en drugsgebruik van jongeren in de gemeente Dantumadiel aan te pakken. Een van de afspraken die in het convenant is vastgelegd,  is dat alcoholverkoop en –gebruik tijdens jeugdpartijen niet is toegestaan.
Ook andere sportverenigingen met een kantine in Dantumadiel hebben het convenant ondertekend. Binnenkort zullen ook sportverenigingen zonder een eigen kantine door de gemeente worden benaderd.

  
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma