Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  31 Maart 2012 - KNKB Kaatsschoenenactie


Steun Nut en Nocht met de aankoop van nieuwe (kaats)schoenen.

Muta Sport en de KNKB zijn gezamenlijk een mooie actie gestart. Muta is al jaren de leverancier van kleding voor kaatsers en kaatsters van de KNKB en de "samenwerking" tussen deze beide partijen is dan ook niet toevallig.

Wat behelst de actie?
Wie vóór 1 mei nieuwe (kaats) schoenen bij Muta Sport koopt, kan daarmee de kaatsvereniging sponsoren. 10% van het aankoopbedrag wordt nl. teruggestort in de clubkas van de vereniging.

Speciaal voor kaatsers heeft Muta Sport een specifiek assortiment kaatsschoenen. Je kunt de selectie modellen bekijken en bestellen op www.knkb.muta.nl , maar de aantrekkelijk geprijsde schoenen zijn ook te koop in de winkel van Muta Sport aan de Poolsterweg 5 te Leeuwarden.

Wat moet je doen?
Het enige wat je behoeft te doen is bij de aankoop van je schoenen - online of in de winkel - aangeven welke vereniging je sponsort.

Ben je aan nieuwe schoenen toe, maak dan gebruik van deze mooie actie. Het mes snijdt aan twee kanten. Voor jou goeie schoenen tegen een aantrekkelijke prijs, voor onze vereniging een bijdrage in de clubkas.
 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma