Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  26 December 2012 - Uitslagen en foto's fjoerwurkpartij

De uitslagen en foto's van de fjoerwurkpartij kunt u bekijken door op "lees verder" te klikken.Maandag 24 december organiseerden de kaatsverenigingen van Broeksterwâld en Damwâld hun traditionele fjoerwurkpartij voor de jeugd. Dit jaar een beetje eerder dan gebruikelijk, vanwege de beperkte beschikbaarheid van sporthal "De Boppeslach".
Om 10.00 uur ging de jongste jeugd van start, de rest volgde ietsje later.

Bij de welpen waren zes deelnemertjes, die drie keer door elkaar geloot werden. De absolute winnaar na drie partijen was Johan Kooistra. Hij won alle partijen en behaalde dus 21 eersten. De tweede prijs werd gewonnen door Jolien Jellema. Zij had 17 eersten. Pas na heel veel rekenwerk - de tegeneersten en zelfs de tegenpunten moesten worden geteld - kwam Offe Durk Wesselius als derde prijs winnaar uit de bus.De pupillen kaatsten in twee poules van drie parturen. De finale ging tussen partuur 1 uit poule A, Klaas van der Ploeg en Immy Wesselius,en partuur 4 uit poule B, Klaas van der Meulen en Neeltsje Visser. Beide duo's hadden beide wedstrijden in de poule gewonnen. Met 5-2 6-6 aan de telegraaf ging de winst naar Klaas van der Meulen en Neeltsje Visser. De tweede prijs werd gewonnen door Klaas van der Ploeg en Immy Wesselius en de derde prijs was voor Jelmer de Vries en Baukje Kramer.Ook de schooljeugd kaatste in twee poules van drie parturen. Ook hier ging een "Van der Meulen" er met de prijs vandoor. Hein van der Meulen, Sanne Bergsma en Hindrik Kroes waren in de finale de sterk voor Jorn Hoekstra, Sieuwe Kazimier en Hanna Lysbeth Visser. De derde prijs werd gewonnen door Jelmer van der Ploeg, Helena Kramer en Petra Kooistra.

De eerste prijs in de categorie jongens/meisjes was voor Jesse Tjoelker, Sibko de Jong en Jontsje Kroes. De premie ging naar Arjen Venema en Sabina Dijkstra en de kleine premie was voor Berry Sjoerdstra, Lubbert Schregardus en Keimpe Hoekstra.De prijzen kunnen zaterdag 29 december tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald bij de kantine van "Sla Raek".
 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma