Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  25 Januari 2013 - Kom in beweging!

Bent u tussen de 55 en 75 jaar en wilt u in 2013 sportief aan de slag, leest u dan verder.Regelmatig bewegen is gezond en ook leuk om samen te doen. U zult merken dat u zich na een poosje trainen fitter en energieker voelt. Ook zult u zekerder, minder bang om te vallen en sterker worden. Sporten heeft een positieve invloed op uw bloeddruk, cholestorolgehalte, kracht en gewicht.

Om ouderen kennis te laten maken met fitness, hebben de gemeenten Achtkarspelen, Kollumerland, Tytsjerksteradiel, Dongeradiel en Dantumadiel in samenwerking met een aantal sportcentra een beweegprogramma samengesteld. Inwoners tussen 55 en 75 jaar kunnen tegen betaling van slechts € 50,00 kennismaken met een beweegprogramma van zes weken.

Eén van de deelnemende sportcentra waar u dit programma kunt volgen is Fitness way of life aan de Moarrawei 6 te Damwâld.

Wat kunt u verwachten:

  • U meldt u voor 1 februari aan voor een beweegprogramma van zes weken, waarin u twee keer per week traint.
  • Voor aanvang van de training wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Tevens wordt een aantal testen afgenomen (conditie, bloeddruk, gewicht en vetpercentage worden bepaald/gemeten).
  • Het gesprek en de testen zijn bedoeld om u verantwoord te laten starten met sporten en rekening te houden met uw wensen.
  • Na zes weken krijgt u een bewegingsadvies.
  • De kosten van € 50,00 worden éénmalig door het sportcentrum geïncasseerd.
Wilt u meedoen, dan kunt u het aanmeldingsformulier hier downloaden. 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma