Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  11 Juli 2014 - Zeer geslaagde ballonvaartOp donderdag 3 juli waren de weersomstandigheden geschikt voor een ballonvaart voor de prijswinnaars van de hoofdklasse verloting.

In 2012 had men de prijs al gewonnen tijdens de verloting op het kaatsveld, maar moest de ballonvaart door het weer steeds worden uitgesteld. Deze avond was het dan zover.
Om 20.00 uur werd verzameld bij restaurant De Grote Wielen in Leeuwarden. De aanwezigen hielpen mee om de ballon gereed te maken voor vertrek.Na het opstijgen werd ondermeer gevlogen over Gytsjerk, Readtsjerk, Bûtenfjild, Broeksterwâld en Damwâld.

De ballon kwam net voor Oostrum en de Dokkumer Ee neer.
Na een toost op de goede afloop, ging men met de achtervolgers en begeleiders weer huiswaarts. Het was een zeer geslaagde tocht. 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma