Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  18 Augustus 2014 - Johan van der Meulen cs winnen Hoofdklasse DamwoudeOp zaterdag 16 augustus is de Hoofdklasse in Damwoude gewonnen door het partuur van Johan van der Meulen cs. Het was de derde keer (tevens in 2004 en 2006) dat Johan in Damwoude wist te winnen.


Ondanks af en toe een kleine regenbui, waren de weersomstandigheden prima voor een mooie sportieve dag op het kaatsveld van Nut en Nocht 'tusken toer en piip'.


Veel publiek rondom het kaatsveld bij 'de toer'.

Het partuur van Johan van der Meulen had deze dag weinig tegenstand te duchten en kwamen als eerste in de finale. Het tweede partuur, Tjisse Steenstra, Herman Sprik en Cornelis Terpstra, had het zwaar tegen Gert-Anne van der Bos c.s. maar wisten in een spannende partij te winnen met 5-4 6-6.
De finale was eenzijdig, met 5-1 6-2 mochten Johan van der Meulen, Renze Hiemstra en Hylke Bruinsma zich de winnaars noemen van deze Hoofdklasse kaatspartij in Damwoude.


De keurmeesters kijken geconcentreerd toe.De blokjerinners en ballen ophalers worden bedankt. 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma