Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  26 Mei 2016 - KNKB Heren Hoofdklasse op zaterdag 11 juni

Op zaterdag 11 juni organiseert kaatsvereniging Nut en Nocht weer de KNKB Heren Hoofdklasse kaatspartij op het kaatsveld aan de Achterwei 62 te Damwâld. De 30 beste kaatsers van Fryslân geven dan acte de presence. Welk partuur mag zich de beste noemen en gaat met de krans, prijs en eretekens naar huis?

Voormalig Damwâldster en Broeksterwâldster Johan van der Meulen, tegenwoordig wonende te Bitgummole, zal ook aanwezig zijn. Hij heeft eerst aangegeven te willen stoppen na dit seizoen, maar mochten de goede resultaten aanhouden, dan kunnen we misschien wat langer genieten van zijn aanwezigheid op de kaatsvelden.

Daniël Iseger heeft wel besloten om dit seizoen wel te gaan stoppen. Hij heeft diverse malen gewonnen in Damwâld en Broeksterwâld, en is iemand om rekening mee te houden in Damwâld.

U bent van harte welkom op zaterdag 11 juni op "it smûke keatsfjild tusken toer en piip" in Damwâld, oftewel "Ikkerwâld" !

KNKB Heren Hoofdklasse vrije formatie.
Kaatsveld k.v. Nut en Nocht, Achterwei 62 te Damwâld.
Aanvang 11.00 uur.
 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma