Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  24 Augustus 2019 - Hoofdklasse Dames 1 september

Op 1 september mogen de Hoofdklasse Dames hun kunsten gaan vertonen op het kaatsveld van Damwâld (voorheen Ikkerwâld). De laatste keer dat Nut en Nocht de Hoofdklass Dames mocht ontvangen is alweer 7 jaar geleden. Daar we tweejaarlijks de Hoofdklasse voor heren mogen organiseren is het dus nu de beurt aan de dames.

Bij de heren kaatsers is altijd veel aandacht van pers en publiek, terwijl de dames net als de heren keihard werken om tijdens de partijen op topniveau te kunnen presteren. Ook het prijzengeld blijft ver achter in vergelijking met de heren.

Eerder dit jaar is tijdens de ledenvergadering van de KNKB besloten dat het prijzengeld omhoog zal gaan, maar Nut en Nocht vindt dat dit anders kan. De vereniging heeft dan ook besloten om voor de Hoofdklasse Dames het prijzengeld als statement eenmalig op hetzelfde niveau te brengen als bij de Heren. Dit is met een aantal geweldige sponsoren gelukt!

Niet alleen een goed gevulde prijzenpot is mooi voor de dames, de organisatie hoopt natuurlijk ook veel publiek te mogen verwelkomen op het kaatsveld "tusken toer en piip".

Het begint om 11.00 uur aan de Achterwei 62 in Damwâld. 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma