Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  28 Maart 2020 - Geen kaatswedstrijden tot 20 juni

Onlangs hebben we jullie op de hoogte gebracht dat de ledenvergadering, welke eind maart zou worden gehouden, geen doorgang kan vinden in verband met de maatregelen welke door de regering zijn opgelegd in verband met het corona-virus.
Afgelopen maandag zijn er verscherpte maatregelen aangekondigd, waardoor er tot 1 juni geen evenementen plaats mogen vinden. Voor het kaatsen in Damwâld betekent dit, net als in Broeksterwâld, dat er tot deze datum niet gekaatst zal worden.

Zoals jullie wellicht wel weten, zullen de Hoofdklasse Heren dit jaar op 13 juni naar Damwâld komen. Gezien de laatste ontwikkelingen omtrent het virus en afgelastingen van evenementen, hebben we als bestuur besloten om deze partij niet meer te willen organiseren. Wij als bestuur vinden het een te groot risico voor de gezondheid van onze vrijwilligers om deze partij door te laten gaan. Daarnaast willen we ook geen risico lopen met de gezondheid van onder andere de bezoekers, kaatsers en begeleiders.

Kort samengevat, betekent dit er in ieder geval tot en met 13 juni niet gekaatst zal gaan worden in Damwâld. Een moeilijk besluit om te nemen als bestuur, maar de huidige situatie heeft ons er toe gedwongen om deze maatregel te nemen.

Inmiddels heeft de KNKB bekend gemaakt dat het kaatsseizoen opgeschort is tot 20 juni, alle geplande wedstrijden voor deze datum komen te vervallen.
Dit betekent dat het kaatsen voor ons ook niet eerder dan deze datum zal aanvangen.

Op de achtergrond zullen we, daar waar het kan, met de voorbereidingen voor het seizoen verder gaan.

Verder wensen we jullie allemaal het allerbeste toe voor de komend tijd en hopen we met heel ons kaatshart, dat we uiteindelijk toch weer het veld op kunnen om te kaatsen. 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma