Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  1 Mei 2020 - Jeugdkaatsen mogelijk voorzichtig opgestart

Zoals jullie ongetwijfeld hebben vernomen, mogen er voorzichtig weer wat stapjes gezet op de sportvelden door de jeugd. Dit mag uiteraard alleen onder strikte voorwaarden om verspreiding van het virus te voorkomen. Wat dit voor het jeugdkaatsen in Damwâld en Broeksterwâld zal gaan betekenen, kunnen we nu nog niet zeggen. Op dit moment zijn we in overleg, uiteraard op gepaste afstand, om te gaan kijken wat de mogelijkheden zijn om het kaatsen voor de jeugd op te gaan starten. Op korte termijn zullen we jullie hiervan op de hoogte gaan brengen.

Wat de uiteindelijke gevolgen zijn voor het kaatseizoen met betrekking tot het corona-virus, kunnen we op dit moment nog niet zeggen. De KNKB heeft aangegeven dat er tot 20 juni niet in wedstrijdverband gekaatst zal gaan worden, dit betekent ook dat er in Damwâld geen kaatsen zal zijn tot deze datum.  
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma