Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  14 Juli 2020 - We kinne wer los !

Na de aangekondigde versoepelingen is het gelukkig weer mogelijk om in wedstrijdverband te kunnen kaatsen. Samen met Lyts Begjin, Dreech Genôch en Sla Raek hebben we een mooie gevulde wedstrijdlijst samengesteld. Op de lijst staan een aantal B.I.R.D-partijen, dit zijn gezamenlijke partijen voor leden van Broeksterwâld, Ikkerwâld, Rinsumageast en Driesum. Deze wedstrijdagenda vinden jullie hier.

Het is mogelijk dat er nog partijen aan de lijst toegevoegd gaan worden, maar dit zullen we dan uiteraard met jullie gaan delen.
 
Sinds medio maart gelden er vele maatregelen om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Ook op en rond het kaatsveld gelden er diverse maatregelen/richtlijnen. Deze maatregelen/richtlijnen zijn als volgt:
 
· Heb je verkoudheidsklachten of griepverschijnselen? Blijf thuis en laat je testen
· Was vaak je handen, juist ook voor en na het bezoek aan de sportaccommodatie en uiteraard na toiletbezoek
· Houd vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten)
· Vermijd drukte
· Volg altijd aanwijzingen zoals looproutes en instructies van de organisatie en respecteer deze
· Vermijd bij het sporten fysiek contact dat niet noodzakelijk is

Daarnaast zullen de kleedruimtes en douches gesloten blijven. Kom dus in sportkleding naar het kaatsveld, douchen moet je thuis doen.
 
Op en rond het kaatsveld zullen de diverse maatregelen zichtbaar zijn en we vragen een ieder deze op te volgen en te respecteren. Samen staan we sterk tegen corona!  
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma