Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  25 Oktober 2009 - Sportkleding op transport naar MaŽrista, RoemeniŽ.

Lees meer

Sportkleding van Nut en Nocht binnenkort op transport naar Maërista, Roemenië
 
Afgelopen zaterdagmiddag werden door Henk Kemper, voorzitter van de Kaatsvereniging Nut en Nocht, sportshirts, - shorts en trainingspakken aangeboden aan het bestuur van de Stichting Damwoude-Maërista. De Stichting Damwoude-Maërista zet zich al twintig jaar in voor projecten in het gelijknamige Roemeense dorp en de kleinere plaatsjes in de omgeving ervan. Een onderdeel van haar activiteiten is het periodieke kledingtransport. Momenteel is een aantal vrijwilligers in de loods aan de Conradi Veenlandstrjitte actief om het komende transport in november voor te bereiden. Deze keer is de kleding bestemd voor 480 gezinnen uit Giurtelec.  
Niet alleen particulieren kunnen kleding, schoenen en speelgoed aanbieden, maar ook verenigingen kunnen gebruikte (sport)kleding een tweede leven geven. Sportkleding wordt in het dorp door de jeugd met veel enthousiasme ontvangen. Dus mocht u als vereniging nieuwe sporttenues of trainingspakken aanschaffen en zijn de oude kleren nog niet afgedragen, denkt u dan eens aan stichtingen of verenigingen als Stichting Damwoude-Maërista.
Ook financiële steun is welkom, want uiteraard is het transport ook kostbaar.
De donatie van Nut en Nocht was mogelijk omdat de vereniging met ingang van het kaatsseizoen 2009 in Bouwgroep Dijkstra Draisma een nieuwe hoofd-/kledingsponsor heeft gevonden. Een bedrijf uit onze regio met een solide uitstraling, welke prima bij de kaatsvereniging aansluit.Met de bouwgroep is een vijfjarig samenwerkingsverband aangegaan.
 Van links naar rechts:
Theo Dreijer, voorzitter Stichting Damwoude-Maërista
Henk Kemper
Bettie Rosier, coördinatrice kleding
Johanna Annema, vrijwilligster/kleding inpakster 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma