Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  1 Juli 2010 - 14 aug. Heren Hoofdklassepartij

Aanvang: 12.00 uur.

Op zaterdag 14 augustus organiseert KV Nut en Nocht haar tweejaarlijkse Hoofdklassekaatspartij voor heren.

In 2006 hadden wij de ambitie om de grootste zaterdagpartij te worden en daarin zijn wij ruimschoots geslaagd. In 2006 konden we ca. 650 bezoekers verwelkomen en in 2008 waren er dat bijna 1.000. Ons streven is om dit resultaat in 2010 minimaal te evenaren.

Uiteraard zullen alle Friese topkaatsers, waaronder onze plaatselijke favoriet Johan van der Meulen - PC winnaar in 2006 en PC koning in 2007 - aanwezig zijn.

De voorbereidingen voor deze partij zijn al weer in volle gang en wij zien het als een uitdaging om de partij nog aantrekkelijker en verrassender te maken dan voorgaande jaren.  Naast de vrije formatie kaatswedstrijd is er ook ruimschoots tijd en gelegenheid voor side events ingeruimd.

Eén van deze side events heeft te maken met ons thema "klasse op je hoofd". Wij nodigen onze gasten/bezoekers uit om met een (gepimpt) hoofddeksel te verschijnen. Die hoed/pet wordt gedurende de middag door een vakkundige jury bekeken. In de pauze wordt een prijs uitgereikt aan degene met de fraaiste hoed.
Ook voor de jeugd zal er genoeg te beleven zijn. Het is nu nog te vroeg om daarover uit te weiden, maar leuk wordt het zeker. Ons motto luidt niet voor niets "het wordt gezellig, want ....... wij zijn er ook."


2008: weerpraatje voor SBS met Piet PaulusmaAanbieden van de zog. weerhoed aan Piet Paulusma


 
Foto's: Jelle de Zwart 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma