Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  12 September 2010 - Prijsuitreiking verloting KNKB Hoofdklassepartij voor Heren te Damw‚ldVrijdagmiddag heeft de prijsuitreiking van de traditionele grote verloting plaatsgevonden. De netto-opbrengst van deze verloting komt geheel ten bate van de KNKB Hoofdklassepartij voor Heren. Dit tweejaarlijks terugkerend evenement is niet alleen een hoogtepunt voor de kaatsvereniging, maar is tevens een impuls en stimulans voor het kaatsen in Damwâld en omstreken.

In de pauze van de wedstrijd zijn de winnende lotnummers getrokken en vrijdagmiddag werden de winnaars met koffie en gebak ontvangen in de winkel van sponsor Bosgraaf Elektro. Sibco Bosgraaf kon aan de volgende personen de gewonnen prijzen aanbieden:
1e prijs Tjitske Kooistra, Damwâld, 2e prijs André Folmer, Buitenpost, 3e prijs Kees Postma, Broeksterwâld, 4e prijs Geert Kooistra, Damwâld, 5e prijs Albert Feenstra, Damwâld en 6e prijs Lucy Boelens, Damwâld. Op de foto de prijswinnaars (zoon Douwe nam de prijs van zijn vader Geert in ontvangst) met de gewonnen prijzen en Sibco Bosgraaf en Tamme Alma van Bosgraaf Elektro.

 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma