Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  13 Oktober 2010 - Expositie Chris Wassenaar


Tijdens de komende herfstvakantie is in het kaatsmuseum in Franeker de nieuwe expositie over Chris Wassenaar ‘In keatser fan formaat’ te bezichtigen.


Van maandag 25 t/m zaterdag 30 oktober is het kaatsmuseum geopend en is een selectie uit zijn prijzen, foto’s handschoenen, shirts e.d. uitgestald.

Speciaal voor de jeugd op woensdagmiddag 27 oktober is Chris Wassenaar zelf aanwezig in het kaatsmuseum en is er gelegenheid met Chris op de foto te gaan of een handtekening te vragen. 

De opening van de expositie is op zaterdag 23 oktober om 14.00 uur. Schilder Pieter Pander maakte een schilderij van Chris Wassenaar en Chris zal dit schilderij onthullen. Pieter Pander heeft het portret van Chris Wassenaar aan het kaatsmuseum geschonken. 

De expositie en opening van het kaatsmuseum tijdens de herfstvakantie sluit aan bij de actie ‘Help pake en beppe de vakantie door’. De expositie is ook tijdens het zomerseizoen 2011 te bezoeken.

Adresgegevens Kaatsmuseum:
Voorstraat 2
8801 LC Franeker
(boven het pand van de Friesland Bank)

Telefoon: 0517 – 39 39 10

Openingstijden tijdens de herfstvakantie: 25 t/m 30 oktober van 13.00 tot 17.00 uur

Toegang:  t/m 18 jaar: gratis

               vanaf 18 jaar: € 2,50

               65+: € 1,50
 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma