Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  8 Juni 2011 - Hoofdklasse kaatsen dames is puur verwennerij


Op 25 juni a.s. organiseert KV Nut en Nocht uit Damwâld voor de eerste keer een hoofdklassekaatspartij voor dames.

Onder het motto “hoofdklassekaatsen dames is puur verwennerij” willen wij ook van deze partij een succes maken.
Om te beginnen bestaat die verwennerij uit een goedgevulde prijzenpot van ca. € 1.000,00. Daarnaast hebben damesgerelateerde sponsors het mogelijk gemaakt om de kaatsters een aantal andere verrassingen aan te bieden. Maar niet alleen de kaatsters worden in de watten gelegd, ook de (vrouwelijke) toeschouwers. Gedurende de dag zal een eigen promoteam o.a. goodybags uitreiken. 
Bezoekers maken bovendien kans om een fiets te winnen. Op de flyer die nu al wordt uitgereikt, maar die ook in het programmaboekje wordt opgenomen en is te downloaden door hier te klikken, staat een rebus vermeld. Toeschouwers die op 25 juni de kanskaart met goede oplossing inleveren en ten tijde van de trekking op het kaatsveld aanwezig zijn, maken kans om een fiets of andere mooie prijzen te winnen.
En mocht dit alles voor u geen reden zijn om op 25 juni naar Damwâld te komen, komt u dan gewoon omdat “it gesellich wurdt omdat wy der ek binne”. 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma